Direktlänk till inlägg 16 december 2016

Dag 3 Första försöket att lära mig köra moppe

Av Sollander - 16 december 2016 14:10

Denna dagen bjöd på sol. Johan skjutsade Novalie och Everest till dagiset som vi hittade åt dem igår. De fick vara där mellan 9-13. Under tiden skulle han ju lära mig att köra moped. Det gick sådär..... Jag gav upp efter att jag körde in i staketet. Skulle mycket hellre föredra en cykel. Har hittat världens coolaste cykel som jag skulle vilja ha för 400 sek. Efter moppeträningen tog vi med oss Mio på hojen och åkte till BigC en tredje stor affär som ligger ganska nära oss. Då körde Johan vilken kändes säkrast....Ingen shopping alls så när som på varsin vattenflaska som barnen ska ha på dagiset. Eftermiddagen ägnade vi åt bad i poolen. Så j-kla skönt. Hela polen för oss själva och dessutom lyckades vi med det omöjliga att få alla tre barnen att sova samtidigt i varsin solstol och då passade vi på att bada lite själva. Hm vi får nog sota för det ikväll.... då de troligen lever loppan till 00.30 (som igår) Därefter blev det kvällspromenad till stranden och mitt första besök på 7eleven. Ni som känner mig vet att jag "bor" där när jag är i Thailand. Så att inte ha besökt ett 7eleven sen vi kom är ett reckord. Vi inhandlade en "snacksbuffé" som vi tog del av efter middagen. Sen blev det den dagliga julkalendern och nu filmtajm och ett förmodligen långt försök att få barnen att sova.....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vårt Thailandsäventyr! med Blogkeen
Följ Vårt Thailandsäventyr! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se