Direktlänk till inlägg 22 december 2016

Dag 9 Magsjuka

Av Sollander - 22 december 2016 16:04

   

Idag har magsjukan cirkulerat i detta hus. Everest kräktes i natt och imorse och Novalie tog över när han var klar och har varit riktigt vissen under dagen. Så det blev inget dagis idag utan kurering hemma. Förrmiddagen ägnade vi åt TV-tittande och tvättning utav nerspydda lakan. Tur att vi tog med heltäckande madrassskydd till båda sängarna. Som vi köpt på Ikea innan vi reste Från Sverige:) Problemet under dagen har varit att hinna få de torra innan läggdags. Vi lyckades nästan. Lite fuktiga var de nu ikväll. Fransmannen som vi hyr huset av kom på besök under eftermiddagen. Han ville ha kopior på våra pass, visum mm för sin redovisning. Eftersom vi inte hade kopior med oss på allt han begärde fick Johan ta en sväng med moppen och fixa utskrifter och kopior. Han passade även på att göra ett lampbyte på moppen för hela 30 sek. Detta inkluderade även däckserice mm. Everest och Johan var även iväg en sväng till stranden som ligger närmast oss. När Novalie piggnat till något tog vi ett dopp i poolen innan vi gick hem för att tända på en kol-tegelsten för att grilla korv och majskolvar. Man ska inte ha bråttom när man grillar med den kolen;) Två timmar för att få glöd resulterade i en senare middag än vad vi tänkt. Nu börjar det kännas att man har varit vaken sen 03.30 i morse och torkat kräks. Ögonen åker ihop så jag säger tack och godnatt och hoppas på bättring imorgon.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vårt Thailandsäventyr! med Blogkeen
Följ Vårt Thailandsäventyr! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se