Direktlänk till inlägg 25 december 2016

Dag 12 Chaweng Beach

Av Sollander - 25 december 2016 18:20

Idag hade man ju hoppats på lite sovmorgon eftersom jag och Johan gick och la oss kl 02.30, men icke. Kl 06.30 grep Mio som låg i vår säng tag i min näsa och sen var det bara att pallra sig upp:) fast det är inte så jobbigt att gå upp när man vet att det är 30 grader ute;) Barnen var jättesnälla och pysslade med sina julklappar fram till 9 innan vi åt frukost. Efter frukost åkte Johan iväg och kollade lite stränder för att se vad vi skulle ta oss under dagen. När han kom tillbaka konstaterade vi att vi börjar med att bada i poolen eftersom dagen bjöd på strålande sol och ordentligt med värme. Vi badade i poolen mellan 11.30-15.30 med lite fika och glasspauser. Därefter var det ett gäng utslagna hjältar som somnade i soffan. Vi bestämde att vi skulle ta oss till Chaweng. Jag i taxi med Mio och sulkyn och de andra på moppen. Vi möttes upp på en lekplats där barnen fick leka och åka några karuseller och sedan gick vi till Khaosan som är en av Johans och min favoritrestaurang sen flera år. Barnen ville ha "pinnar" dvs stripps så vi beställde hamburgare åt dem och en strippstallrik var. Johan och jag åt thaimat och Mio skulle få dela med oss. Gud i himmelen vad mat det var. Barnens burgare var lika stora deras huvuden och en hel brödkorg var med stripps. Tur att våra barn är stora i maten:) Mätta blev vi i alla fall:) Sen gick vi längs med Chaweng road och hälsade på våra thailändska försäljarkompisar. Det är ett gäng som kommer ihåg oss efter alla våra resor. En tjej som säljer armband. Henne har vi köpt armband av vid varje resa så nu får vi de nästan gratis. En skräddare som Johan alltid sytt upp skjortor av. En optiker och sen Pannaka som jobbar på Viking Bar. Det var mycket folk ute och mycket intryck för barnen. Vi köpte varsin spelmikrofon med Frost och HelloKitty och varsitt par thaibyxor åt dem. Mio satt i babybjörnen hela tiden och tyckte det var bra spännande. När klockan blev runt 22 tog vi oss hemåt. Barnen somnade ganska snabbt när vi kom hem. Jag däremot hann med att göra några snabba akrobatiska rörelser efter att ha sett en kackelacka i köket. Tur att jag har Johan som är karl nog att få bort den från köksbänken medan jag står och gömmer mig bakom dörren. Därefter blev det film innan ögonen nu snart åker ihop. Tack och godnatt!

 
 
Ingen bild

TS

25 december 2016 19:45

Underhållande läsningSollander

30 december 2016 16:48

Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Träna glosor med Ovido