Direktlänk till inlägg 2 januari 2017

Dag 19 Nyårsdagen

Av Sollander - 2 januari 2017 16:13

Hur blev det med sovmorgonen idag??? Nja sisådär. Nja en liten filur som har namnet Mio vaknade kl 07.15 och Everest ramlade ur sängen 07.20 sen var de igång. Jättesnälla hela morgonen. Frukosten blev sen 10.45 när hela familjen var vaken. Förmiddagen tillbringade vi inne då det var mulet. Lite halvslöa var vi allihopa. När Mio sov på passade jag på att simma i poolen. Under eftermiddagen åkte Johan iväg med Everest och Novalie för att kolla flygplan. (Vi bor ju nära flygplatsen). Därefter blev barnen avsläppta och Johan åkte iväg för att handla mat till köttfärssås och pasta, som Novalie önskat till middag. En joggingtur han han också med när han kom tillbaka innan hela familjen tog ett kvällsdopp i poolen. Efter doppet gick vi till Chill out Oasis som är en närliggande bar. Där blev det lite mer bad eftersom det här är en riktig poolbar enligt mig. Då den har svimmingpool och inte ett biljardbord;) Därefter blev det dusch, mat och film (ice age 5 scrattsttack)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vårt Thailandsäventyr! med Blogkeen
Följ Vårt Thailandsäventyr! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se