Direktlänk till inlägg 6 januari 2017

Dag 24. Vi trotsar regnet!!

Av Sollander - 6 januari 2017 19:25

Imorse läste vi på Facebook att Pennskolan fortfarande hade stängt pga översvämmade gator så vi hade inge bråttom upp ur sängen. Det regnade fortfarande ute. Efter frukost blev det innepyssel igen. Barnen var trötta på förmiddagen så alla tog sig en tupplur. Jag passade på att trotsa regnet och simma 20 minuter innan Johan skulle göra ett nytt försök att lämna tillbaka moppen. Det var faktiskt kallt att bada idag så det räckte med 20 minuter. Johan kunde inte lämna moppen idag heller. Fortfarande lika mycket vatten på vägarna. Han gav upp moppeåterlämningen och åkte förbi Tesco express på vägen hem och köpte strips. Så det fick bli strips och korv till lunch vilket var uppskattat. Man märker i de butiker vi kommer till just nu att de har haft svårt med leveranser för det är tomt på många varor. Framförallt färskvaror. Under eftermiddagen lekte vi med barnen innan vi runt 17 tiden gick ner till favoritkrogen Chill Out Oasis för en drink. Barnen hade jättekul och badade i deras pool och efter att de badat en stund beställde vi in mat. Fride rice med chicken fick det bli för hela familjen. Det blev en billig kväll. 5 mätta magar, 4 öl, 2 apelsinjuice och 2 flaskor vatten samt glada barn som fick bada i poolen allt för 170 SEK. Blev en bra kväll trots regnet. Efter att vi kommit hem och fått barnen kvällsklara gick jag iväg på massagen på vår gata. En äldre dam tog emot mig och frågade, på väldigt knagglig engelska, om jag ville ha acn på under tiden jag skulle bli masserad. No thank you sa jag men så satt hon på dem i alla fall så det var inte mycket engelska hon förstod;) Efter 5 minuter kom en yngre tjej och tog över massagen då den äldre damen blev trött och gick och la sig på soffan och sov... :) Efter massagen, som var jättebra, sa den yngre tjejen något på thailändska och så slutade hon meningen med yes yes och nickade åt mig och såg glad ut. Yes yes svarade jag och såg lika glad ut fast jag inte förstod ett dugg vad hon menade. Hon försvann bakom ett skynke och tillbaka med en kopp te gjort på ingefära och chili. Sött och starkt och jäkligt äckligt var det men vill ju inte vara ofin så det var bara att slå sig ner i soffan och se glad ut och dricka det. Jag fick i mig halva muggen innan jag gav upp och tackade så mycket, betalade och tog mig hem i ösregnet. Hemma blev det en sen film efter att barnen somnat. Imorgon hoppas vi återigen på att se något ljusning på detta regnande!! Fast även och det är tråkigt att det regnar så föredrar vi ändå detta framför kyla och snö som ni har för vi kan i alla fall fortfarande gå i shorts och t-shirt:)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vårt Thailandsäventyr! med Blogkeen
Följ Vårt Thailandsäventyr! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se