Direktlänk till inlägg 7 januari 2017

Dag 25. Vi ser ljuset!!

Av Sollander - 7 januari 2017 16:33

Blev det någon förändring i vädret idag? Jo något. En de regn idag med men inte alls lika kraftigt. Barnen var som vanligt uppe runt 07.00 Johan åkte iväg på förmiddagen för att undersöka hur läget var på vägarna. Efter en timme hade han tagit sig fram till Macro så vi i alla fall kunde få handlat det nödvändigaste. Runt lunch var han tillbaka med matvarorna och åkte vidare igen efter lunch för att lämma mopeden. Efter ett tag ringde han hem med ett glatt bedsked. Han hade lyckats lämna mopeden till mopeduthyraren:) Det är lika mycket vatten på vissa delar av Chaweng men han lyckades hitta en genväg som gick att ta sig fram på. Han gick tillbaka hem för taxibilarna som körde tog nästan dubbla priser nu. Måste säga att det är väldigt varmt att gå med regnponcho. Han var nog lika blöt under ponchon av svett som han hade varit utan poncho i regnet. Barnen och jag gick till 7eleven för att hadla lördagsgodis. Mycket av godiset här ligger i så roliga förpackningar. Idag blev det en plastglass full med godis, förra veckan köpte vi en microfon full med godis. Under eftermiddagen pysslade vi inne. Novalie har precis som jag lätt för att bli rastlös så man får försöka hitta på saker så gått det går. När Johan var tillbaka gav han och jag oss ut på varsin joggingtur. Det är ett ställe runt oss där det flödar vatten annars går det bra att springa runt på våra gator. När jag sprungit kanske 500 meter kom det en stor fjäril eller om det var en fladdermus och flög rakt in o ögat på mig! Jisses hemma får man flugor i ögonen. Här kommer det fladdermöss:) Innan jag var tillbaka från rundan hann jag se den efterlängtade solen skymta under molntäcket. Under kvällen lagade vi fried noddles whith beef. Det blev godkänt och gick hem hos barnen. Barnen tränade gymnastik och lekte pirater. Vi har även hyrt en ny moped av vaktmästaren här. Månadshyra så det blev bra pris. Så nu har vi varsin igen. Efter dagens väderförändrning och regnmiskning så finns det nu hopp för framtiden;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vårt Thailandsäventyr! med Blogkeen
Följ Vårt Thailandsäventyr! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se