Direktlänk till inlägg 9 januari 2017

Dag 27 Efter regn kommer solsken...

Av Sollander - 9 januari 2017 16:31

      

Ordningen är återställd. Pennskolan var öppen som vanligt idag:) Johan skjutsade barnen till skolan och när han kom tillbaka tog vi varsin moped till Macro för att handla färskvaror. Johan hittade 1 kg hyvelbar mozarellaost för under 100 sek:) så han var nöjd:) och så köpte vi jordgubbsjuice. Den var faktiskt riktigt god:) Lite frukt och grönt samt färska kycklingfiléer blev det också. Efter handlingen åkte vi hem och badade i poolen med solsken. Riktigt nice efter allt detta regnande. Johan hämtade barnen runt 13 och när de kom hem blev det den traditionella bananätningen. Det regnade ett par timmar på eftermiddagen så barnen och jag satt inne och ritade innan de tog varsinn tupplur tillsammans med Johan. Därefter ordnade jag middag och Johan sprang en 6 km runda. Middagen blev idag stekt potatis, stekt ägg, kycklingfilé och pepparsås. Mjölet vi hittade var faktiskt okej att reda sås på:) Efter middagen när Johan skulle ta en dusch kom han utfarandes från badrummet och undrade varför det var fullt med damm på hans nessecär. Inte vet jag, svarade jag. Jag har inte rört den. Sen upptäckte jag att min nessesär som stod i andra badrummet var likadan. Regnet och den fuktiga luften har gjort så att det bildas mögel på dem. Usch!! Vi upptäckte även att sulkyn också blivit luden på sina ställen. Om det nu bara torkar upp och blir sol igen så får vi tvätta sakerna och få den mögelfria. Senare under kvällen det en Beckfilm och lite annat tv tittande innan läggdags.


[Bild]

[Bild]

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se