Direktlänk till inlägg 10 januari 2017

Dag 28 Storstädning

Av Sollander - 10 januari 2017 15:41

Idag blev det storstädning efter skolskjutsningen. Tvätt av lakan, städning av toalett och torkning av golv. Allt för att få bort den unkna doft som blir av fukten efter allt regn. Runt 11 tog vi en drive med moppen. Vi åkte förbi ett klädstånd med billiga kläder till barnen. Det blev varsin uppsättning med shorts och t-shirt till Novalie och Everest. Varsitt par thaibyxor till dem och ett par tights till Novalie. Allt för ca 90 sek:) På vägen hem köpte vi 4 st kycklinggrillspett 1 grillkorv och stickyrice allt för 17 sek. Billig lunch för mig och Johan idag;) Johan och barnen åkte till Tesco efter Pennskolan för att köpa ägg. Det fanns inga:/ Barnen fick istället varsin uppladdningsbar fläkt. Kan vara bra att ha om det blir varmt nu efter allt regnande. Varsin munk fick de också smaska på innan de kom hem. Väl hemma blev det engelskalektion med youtube i deras Ipods. Det var uppskattat. Därefter en tupplur för dem och jag och Novalie han även med att bygga lite med lego. Efter tuppluren skulle de hjälpa mig att sopa lite på gården men de kom infarandes efter en liten stund och skrek att de sätt en stor spindel utsnför. Den var ganska otrevlig faktiskt även om den inte var jättestor. Senare blev det en joggingtur och ett dopp i poolen för Johan, medan jag lagade mat med barnen. När han kom tillbaka gjorde han ett tappert försök att låta skorna bo inomhus. Han fick dock ganska snabbt låta de bo på altanen istället. Doften från de blöta skorna förpestade hela huset. Middagen blev thailändsk köttfärssås med ris. Min nya specialité;) Efter middagen tittade barnen och Johan på Artur. Jag tog moppen till Tesco Express för att kolla om de hade ägg. Min första egna moppetur i mörker. Gick bra. Det började dock ösregna när jag skulle hem så jag var som en dränkt katt när jag kom tillbaka, men nu har vi i alla fall ägg;) Efter att barnen somnat blev det BBC news innan sängen.:) Imorgon laddar vi för en solig dag med bad igen=)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se