Direktlänk till inlägg 11 januari 2017

Dag 29 Mio går=)

Av Sollander - 11 januari 2017 16:46

Idag började Johan dagen med en joggingtur medan jag gjorde frukost till oss alla. När Johan skjutsade barnen till Pennskolan tog han även med sig Mio så att jag också skulle få springa en runda. Riktigt skoj. Joggade runt flygplatsen och kände faktiskt hur glädjetårarna kom då jag kände lyckan över att vi verkligen genomför den här resan och att barnen trivs så bra:) Efter joggingturen blev det en kort avsvalkning i poolen innan Johan och Mio kom tillbaka. Efter att varit hemma en stund tog vi mopparna och åkte runt ner mot Chaweng för att kolla läget. Efter allt det regn som har kommit och all den översvämmning som har varit så är det fantastiskt att i stort sätt allt vatten är borta. Innan vi åkte för att hämta barnen så hann vi med att äta lunch på en restaurang som såg ut som en skolmatsal. Men vi fick maten snabbt och billigt och gott var det:) Efter att vi hämtat barnen åkte vi hem och tillbringade ett par timmar vid poolen under klarblå himmel:) så jäkla gött!! Nu är solen och värmen tillbaka på riktigt igen. Mio gjorde jättestora frsmsteg så nu kan vi äntligen säga att han går utan problem:) Framåt 16.30 gick vi hem för att göra oss i ordning och så tog vi mopparna till Chaweng. Idag är det jag som har haft Mio på min moppe och det har gott jättebra:) Vi parkerade mopparna och gick sedan efter stranden till Lipsmackers för en drink:) Barnen hann även få en grillad majs på vägen. Barnen lekte i sanden och Mio som älskar att leka med sand var överlycklig. Efter mörkrets ingång gick vi tillbaka längst stranden för att stanna på en restaurang och äta varsin hamburgare med pommes innan vi åkte hem. Kvällen blev riktigt lyckad och alla tre barnen somnade som de tre musketörerna brevid varandra på Mios madrass när vi kom hem. Johan och jag hann med och kolla på Pearl Harbor innan vi kryper till kojs.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se