Direktlänk till inlägg 12 januari 2017

Dag 30. Choeng Moon

Av Sollander - 12 januari 2017 16:13

Imorse hann jag nästan få frukosten klar innan Mio vaknade och började dra mig i byxorna, vilket han gör varje gång jag lagar mat...:) Då Johan skjutsade barnen till Pennskolan plockade jag iordning allt efter frukosten och packade väskan för när han kom tillbaka åkte vi runt och kollade läget vid Fisherman village. Jag var så jäkla nöjd för jag, med jordens sämta lokalsinne, hittade dit. Helt otroligt:) Därefter åkte vi vidare till Big Budda där vi satt oss på en restaurang mot vattnet och Johan tog resans första Singaöl innan har det bara varit chang. Framåt 11.30 åkte vi hemåt och hämtade upp ett gäng kycklingspett och ris hos vår grilltant. De är så jäkla goda. Fattar inte vad de har för marinad... När vi ätit packade vi väskan för en eftermiddag på stranden. Vi åkte tillsammans och hämtade barnen och åkte därefter till stranden Choeng Moon. Det var en hit. Barnen letade skäckor och krabbor i sanden och grävde efter skatter och lyckadades få sand över precis hela sig. Efter ett par timmar när vi hade hunnit med glassätning, bad och sandlek åkte vi hemåt. Eftersom vi bestämt att vi skulle grilla hamburgare ikväll så åkte Johan och Novalie till Marco för att handla hamburgekött och jag tog grabbarna i vagnen och gick till Tesco express samt till vår kära tant som säljer grönsaker för att handla resten. När alla kommit hem blev det middag med grillad hamburgare och pommes. Riktigt gott. Vi har nu hittat ett bättre och snabbare kol nu den de tegelstenar som vi tidigare köpt:) så barnen hann inte bli otåliga. Det blev en utekväll i helt vindstilla väder. Barnen hade utedisco efter maten innan de somnade. Jag och Johan fortsätter nu kvällen ute ett tag till:)

             

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se