Direktlänk till inlägg 13 januari 2017

Dag 31. Sol, bad och tacofredag

Av Sollander - 13 januari 2017 23:30

 Idag började vi dagen med att äta frukost ute i solen=) Så jäkla gött!! Jag passade även på att hänga upp första tvätten ute sen vi kom hit. Idag korde det torka fort. Johan skjutsade barnen till skolan och sen blev det poolhäng hela dagen. När Mio somnat på förmiddagen passade jag på att simma en stund i poolen. Simma, sol och värme. Kan det bli bättre. Innan Johan hämtade barnen igen passade vi på att träna Mio att simma med puffar. Han har inte gillat det tidigare men nu gick det jättebra. Han tyckte att det var jätteroligt. När Johan hämtat barnen åkte de till Macro för att köpa köttfärs, guacamoledipp, tacodipp och lite annat inför kvällens tacobuffé. Jag jag bad även Johan kolla efter sallad till tacosen. Jag hittade bara det här sa han kom hem och visade en hel skog av blad med rötter och allt:) Påsen innehöll sex salladshuvuden så nu har vi sallad ett tag:) Efter en snabblunch för mig, Johan och Mio blev det fika och bad vid poolen fram till 16.30 Novalie vågar nu doppa huvudet mer och mer under vattnet:) Johan skulle ge sig ut på en joggingtur men kom istället på att han skulle jogga runt poolen. Ett varv runt poolen är ca 40 meter. Han sprang 3,1 km så det blev ca 78 varv. Bra jobbat Johan. Efter badet åkte vi åt varsitt håll på gatan. Johan, Novalie och Everest till 7eleven åt ena hållet och jag och Mio till 7eleven och Tesco express åt andra hållet. Johan och barnen tog även rundan förbi flygplatsen för att kolla flygplan. När jag och Mio kom hem började jag laga tacos. Vi hade med oss tacobröd och tacokrydda från Sverige. Det finns att köpa i butikerna här med men det är tredubbla priset mot hemma i Sverige. Det blev riktigt gott och uppskattat. Vi tillbringade kvällen på altanen. Efter maten ringde vi alla nära och kära som vi fick tag i och Novalie fick ältligen prata med sin älskade Pontus:) Nu sover tre brunbrända barn som stockar. Novalie lyckligare än någonsin efter att ha fått prata med Pontus....

     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se