Direktlänk till inlägg 15 januari 2017

Dag 32. Barnens dag

Av Sollander - 15 januari 2017 15:47

Idag blev det återigen frukost på vår altan. Riktigt härligt. Under förmiddagen ägnade vi lite tid åt trädgårdsarbete. Johan spolade altanen och jag krattade palmblad. Lite skillnad mot tallbarr och lönnlöv som man krattar hemma i Sverige. När vi var klara och fått iordning på alla våra bångstyriga ungar, som verkligen var överallt idag, tog vi en timmes bad i poolen. Novalie tränade med Johan på att simma utan puffar. Runt lunch åkte vi till restaurangen som Johan och jag åt på i fredags och käkade lunch. Alla tre barnen uppskattade maten och åt som hästar. När vi ätit klart visade peronalen på restaurangen deras levande humrar och krabbor som man kunde beställa om man ville äta det. Det kallar jag färskt. Efter lunchen åkte vi till Tecso Lotus för att kolla om de hade några dynor till våra utemöbler. Vi skulle inte vara kvar så länge eftersom det var fint väder men väl inne i butiken så såg vi att de hade tag 2 betala för 1 på alla leksaker eftersom det var barnens dag och vips försvann 2 timmar. Vi köpte varsinn radiostyrd bil åt Novalie och Everest och lite annat smått och gott. Två jättestora Frozen kuddar köpte vi också. På vägen ut fick barnen varsin ballong. Det blev lite mäckigt att få hem allt med med lite våld så gick det att få ner kuddarna i mopedbagaget. Väl hemma så lekte barnen med sina nya leksaker och jag tillbringade kvällen i soffan och på toaetten med magkramper och feber. Johan har tvingat i mig vatten och resorb så jag hoppas att det ger sig snart. Man ska inte frysa när det är 33 grader här inne:/                 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se