Direktlänk till inlägg 15 januari 2017

Dag 33 En uppblåsbar jätteflamingo i poolen

Av Sollander - 15 januari 2017 16:37

Idag sov barnen till 8.15 Gud så skönt. Lite sovmorgon i alla fall en söndag som denna. Det var soligt och fint väder men det blev frukost inne framför fox news på tv.n Jag som fortfarande var orolig i min mage vilade en stund på altanen på förmiddagen. Johan åkte iväg till griltanten vid lunchtid och köpte kycklingspett, korv och stickyricke. Vi räknade ut att det kostade 30 sek att få hela familjen mätta idag:) Efter lunch gick vi ner till poolen för att bada. Efter en stund kom det en Taiwanesisk familj där de två barnen hade både puffar och flytväst så de var ju mer ovanför vattnet än under med all den flythjälpen. De hade även med sig en jättelik uppblåsbar flamingo som våra barn också fick leka med. Efter badningen så stack Johan iväg till Macro för att köpa kött för ikväll hade vi bestämt att vi skulle grilla. Fyra stora fäska oxfilébitar fick det bli på runt 450 g för ynka 35 sek. Skapligt billigt!! Jag lyckades även skrämma ihop lite stekpotatis och en gräddsås medan Johan var ute och sprang. När han kom tillbaka duschade han i vår utedusch på altanen men det var ju i stort sätt meningslöst eftersom svetten fortsatte att rinna även efter det.. Efter maten blev det telefonsamtal med några vänner från Sverige. Därefter somnade barnen ovaggat bredvid varandra i deras säng. Jag och Johan sitter nu ute en stund till innan det är dags att krypa till kojs.


       

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se