Direktlänk till inlägg 20 januari 2017

Dag 38 Första egna turen till BigC

Av Sollander - 20 januari 2017 18:34


Idag gjorde jag frukost utan vakna barn. Vad ovant och tyst det var;) Everest kom upp när jag nästan var klar och Novalie väckte Johan 8.20 Mio sov till 9.45 så han hann aldrig träffa barnen innan de skulle till pennskolan. När Mio var klar och tvätten var upphängd åkte vi till Macro för att handla. Precis när vi kommit fram ringde de från pennskolan och sa att Novalie hade feber. Så vi handlade snabbt det vi skulle och sen åkte vi och hämtade barnen. En timme tidigare än vanligt. Mio, Novalie och jag gick av hemma medan Everest och Johan åkte och fixade en ny termometer till oss. Eftersom jag råkade förstöra den andra genom att lägga den på ugnen när den var på så den blev varm och böjdes. Men Novalie blev glad för den nya termometern var det Hello Kitty på. De fixade även lunch hos grilltanten innan de kom hem. Efter att vi ätit somnade alla barnen och jag passade på att ta en alldeles egen tur till BigC. Min första helt egna "utflykt" med moppen och det gick ju riktigt bra:) Väl hemma var barnen vakna och Johan och Mio stod utanför och handlade frukt av fruktvagnen som brukar komma förbi utanför. Jag och alla tre barnen gjorde sig i orsning för att gå till Tesco express och köpa glass. Johan sprang en runda och mötte upp oss vid glasskiosken. Vi promenerade ihop hem. Väl hemma gjorde sig Johan iordning och åkte till Tesco Lotus för att köpa vin. Jag började med kvällsmaten som idag blev varma mackor. Han köpte även ett par pilotbrillor till Novalie också så nu är hon och Everest lika coola. Efter kvällsmaten blev det sanering av både barn och golv eftersom Mio och framförallt Everest alltid lyckas med konststycket att kladda ner hela sig och närliggande omgivning när de äter. Lite fredagsnacks blev det också. Innan barnen somnade ringde vi faster Johana och Daniel:) Nu när barnen har somnat kollar jag och Johan på när Trump blir president eller ja i alla fall jag eftersom Johan har somnat:)

         


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vårt Thailandsäventyr! med Blogkeen
Följ Vårt Thailandsäventyr! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se