Direktlänk till inlägg 25 januari 2017

Dag 43 Marknad på Chaweng

Av Sollander - 25 januari 2017 14:45

Idag fick vi väcka barnen för att de skulle hinna äta frukost innan pennskolan. Det hör ju inte till vanligheten. De brukar ju vakna runt 7 annars:) När Johan skjutsat barnen åkte han förbi farmor för att höra hennes önskemål för dagen. Det fick bli en liten tur till BigBudda för en kaffe och sen fick det bli lunch på den restaurangen jag och Johan har varit vid några gånger förrut. Den som ligger ganska nära pennskolan. När vi ätit hämtade vi barnen och åkte till BigC för att bland annat köpa en potta till Mio. Vi ska testa om det går att potträna honom:) Novalie och Everest hittade ett elpiano och ett trumset i butiken och började genast att kompa varandra till olika sånger. De hann även med att leka i leklandet i 40 min, medan vi handlade. De fick också testa att köra varsin leksakbil och motorcykel innan vi åkte hem. Vi stuvade ner alla saker i mopparna och sen åkte vi hem för att fika. Det blev oreokakor och en ny frukt som vi hittat och som smakade som ett mellanting mellan apelsin och grape. Mycket god. Det blir fler köp av sådana. Efter fikat somnade farmor i en latosäck på vår altan med huvudvärk och feber. Tråkigt!!! Johan och barnen sov också en bra stund. När alla var igång igen så gjorde vi oss i ordning och tog en tur till Chaweng eftersom det var marknad utanför Central Festival. Farmor kämpade på trots febern. Vi började med att köpa pizza på marknaden till oss alla. Smakade i stort sätt som svensk pizza. Lite mindre bara. Det var många som ville ha pizza så pizzabagaren fick jobba på högvarv. Barnen fick leka i lekparken på Central festival innan vi gick runt och kollade på marknaden. Samma krafs som vanligt;) men det är skoj att gå och titta ändå:) Några inköp blev det. En body till Mio och varsin goseapa till de andra barnen. Den låter naturligtvis när man trycker på magen. Vi köpte även varsin karaokemikrofon till barnen, som man kan koppla till telefonen via bluetooth. När vi scannat av marknaden gick vi över till Lipsmackers (puben på stranden) för öl och vatten innan vi åkte hem. Det var en varm kväll och mycket trevlig. När vi åkte hem åkte farmor hem till sig och vi hem till oss. Barnen fick prova sina mikrofoner innan de la sig. De som älskar att sjunga tyckte jättemycket om dem, så det hann bli några Frozenlåtar innan de somnade ovaggade.             


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vårt Thailandsäventyr! med Blogkeen
Följ Vårt Thailandsäventyr! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se