Direktlänk till inlägg 1 februari 2017

Dag 50. Kväll på Chaweng Beach

Av Sollander - 1 februari 2017 17:15Idag blev det frukost ute på altanen och därefter skjutsade Johan barnen till Pennskolan. Jag och Mio var kvar hemma. När han kom tillbaka hade även farmor vaknat till liv. Hon kände sig lite bättre idag och fick i sig lite frukost. När vi kommit i ordning lite intog vi poolen och där var vi hela förmiddagen. Johan åkte iväg och klippte sig på förmiddagen. Kostade hela 100 bath (ca 25 sek). Klockan 13 hämtade Johan barnen och jag ordnade lite lunch och fika vid poolen. Barnen är som vanligt sega i starten på att hoppa i poolen men när de väl kommer igång så tycker de om att bada. Senare på eftermiddagen åkte Johan och köpte pommes pinnes som vi alla delade på och doppade i olika dippar. Salt och gott. När vi badat klart kom frukttanten på moppen och vi köpte två sorters meloner, ananas och mango. Så det blev ett riktigt fruktkalas. Efteråt bestämde vi att vi skulle ta en tur till Chaweng. Farmor hade nämligen med sig farfars skjorta från Sverige som hon lämnade in till skräddaren så de kunde ta måtten och därefter sy upp tre nya skjortor åt honom. De skulle vara klara på fredag. Medan vi väntade på att farmor skulle välja tyger till skjortorna passade vi på att shoppa lite i butiken utanför skräddaren. Det blev varsitt linne till Mio och Everest, en klänning till Novalie och den stående Adidasjackan till mig. Den här gången blev det en benvit med guldbruna ränder. Nu har jag snart alla färger :) Därefter gick vi till Khaosan för middag. Spagetti bolognese för hela slanten. Vi hann med en liten tur till Viking Bar efter maten. Därefter åkte vi hem igen. Barnen var supertrötta och somnade bums när vi kom hem.

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards