Direktlänk till inlägg 4 februari 2017

Dag 53 Korean BBQ Buffé = Paltkoma;)

Av Sollander - 4 februari 2017 16:15


Idag började Mio tassa omkring kl 6.30 Eftersom jag var pigg när jag vaknade då så kände jag att det inte var så stor vits med att försöka få Mio att ligga kvar i sängen så jag kunde lika gärna gå upp:) Strax efter 8 blev det frukost. Farmor kom upp runt 8.30 och Johan en timme senare. Jag fick lov att tvätta ur kylen när vi ätit frukost eftersom en juicepaket hade läckt. Jag upptäckte då att det var någonting som pyste i kylskåpsdörren. Jag började lyssna på colaflaskorna men det var ingen av dem. Men däremot var det tacosåsen som pyste rejält. Den ändrade under någon timme färg från röd till orange och fortsatte pysa så jag kände att den där fick ta en tur till soptunnan direkt utan att ens öppnas:) Under förmiddagen åkte farmor och Johan och tog ut pengar vid BigC. Jag och barnen gick och köpte lördagsgodis under tiden. Idag blev det 2 klubbor och en liten plastbåt med godis i. När vi kom hem lyckades vi tajma glassmoppen och det ungår ju inte barnen som känner igen melodin när den kommer, så en glass hann de med också innan vi gick till poolen. Barnen älskade sina båtar. Vilken hit det blev. De brukar vara sega i starten på att bada men den här gången hoppade de i direkt och var jätteglada på en gång. Riktigt kul och inte ville de gå upp heller. Johan åkte iväg och köpte lite sticky rice som vi delade på allihopa. Det var snällt mot hans mage som fortfarande inte är helt okej. Barnen badade mellan tuggorna:) Runt 14 kom farmor som hade tagit det lugnt hemma hos sig en stund. Vi badade allihopa till 16.30 Då kom frukttanten och hon missar man ju inte i onödan. Farmor köpte melon och ananas. Efter fruktstunden gick vi upp och gjorde iordning oss för ikväll skulle vi äta på Korean BBQ buffé. En restaurang där man beställer vilket kött man vill ha och sen grillar man maten själv vid bordet. Barnen var gratis så allt som allt gick det på ungefär 400 sex för alla sex inklusive öl och vatten. Super gott och ett bra tips på paltkoma:) När vi ätit upp allt så kom de in med efterrätt i form av chokladtårta. ÅÅ gud. Ibland undrar man hur mycket barn får plats med;) För efter att vi betalat frågade servitrisen barnen om de ville ha en till bit chokladtårta och de kan de ju inte säga nej till.:) Efter restaurangbesöket var det tre något tyngre moppar som åkte till Secret Garden (där vi var på Nyårsafton) för något att dricka. Barnen hade jätteroligt i sanden på stranden. De hämtade ved och pinnar för att låtsas göra en lägereld. Novalie sopade solstolar och gjorde fint så det blev en lite koja bland alla möbler. Mio sov på stranden bredvid oss. Det blev en riktigt lyckad kväll. Vi åkte hem vid 21.30 och barnen la sig i soffan och tittade på Nims hemliga ö innan de somnade. Johan, Jag och farmor satt ute en stund innan farmor åkte hem till sitt hotell och vi gick in och la oss.

         

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Träna glosor med Ovido