Direktlänk till inlägg 5 februari 2017

Dag 54 Varm eftermiddag på Choeng Moon

Av Sollander - 5 februari 2017 16:42


Idag gick Mio och jag upp 6.30 Det är som att ställa en klocka. Han vaknar alltid då. Han ligger kvar en stund och kollar på Bamse i Ipoden men det är inte länge. Så vi gick upp och pysslade lite han och jag. De andra två barnen kom upp en timme senare ungefär så då blev det frukost tillsammans. Efter frukosten fyllde jag barnens uppblåsbara båtar som vi hade med oss från Sverige med vatten så var min tanke att de kunde få plaska lite med sina små båtar i vattnet. Det blev bad av hela dem istället. De parkerade sig i varsin båt. Dessutom kom grannpojken ”den vilde” över eftersom han såg vad de gjorde då de satt ute så då blev det lek och vatten överallt. Men vad gör det. De hade ju jättekul:) Efter badningen slappade vi en stund. Everest och Mio somnade. Runt 13 kom farmor och efter att ha ätit lite mackor åkte vi iväg till stranden Choeng Moon. Till en helt underbar eftermiddag. Barnen var såå goa. Vi badade. Åt glass. Novalie fick sin efterlängtade massage hos en massagetant. Everest tyckte det var konstigt och ville först inte men efter att ha sett hur de gjorde på Novalie så ville han också ha massage. Så Johan och han tog varsin 30 min massage också. Han tyckte också om det precis som Novalie. Efter massagen fick de dela en club sandvich med farmor. Efter maten gjorde farmor iordning sina fötter och tånaglar. Bäst att passa på. Vi andra badade under tiden. Det var riktigt varm i havet. Likt en bubbelpool hemma i Sverige. Innan vi åkte hem lekte barnen med gungbrädan och gunghästarna som fanns utanför en restaurang på stranden. När vi kom hem lastade jag av packningen. Johan, Novalie och Everest gick in och gjorde sig i ordning. Mio fick följa med mig till BigC för att handla lite till kvällsmaten som skulle bli pizza på tortillabröd. Farmor åkte hem till sig och gjorde sig iordning. När Mio och jag kom tillbaka började jag med maten. Kl 19.45 blev det pizzadags och farmor tajmade tiden precis:) När vi ätit klart pratade vi med Micke och Ingela som ringde till oss på facetime. Farmor åkte hem runt 21 och barnen och Johan somnade strax därefter. Jag röjde undan, duschade och upptäckte till min glädje att jag kan se melodifestivalen i repris på min Iphone.  Gud så roligt. Lyckan är gjord:)

               

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Träna glosor med Ovido