Direktlänk till inlägg 7 februari 2017

Dag 56. Crocodile farm

Av Sollander - 7 februari 2017 18:08

Idag kom Mio intassandes till vårt sovrum runt 6.30 med sina små pipande ljud precis som han brukar. Farmors klocka ringde strax därefter. Everest hann också vakna innan farmor skulle gå men Novalie fick vi väcka. De var lite ledsna när farmor åkte men efter att ha fått lite frukost så blev gladare. Farmors plan skulle gå 9.10 så barnen komma lite senare till Pennskolan så åkte vi allihopa till flygplatsen för att vinka åt planet när det lyfte. Efter att det lyft åkte jag och Mio hem och de andra åkte till Pennskolan. När Johan kom tillbaka åkte jag och Mio med på hans moped för en tur till Meanam och vägen genom djungeln som vi åkte med barnen förrut. Den här gången kom vi hela vägen upp och hela vägen ner. Ååå vad fint det var. Vilka vyer. Som ett jättelikt växthus. När vi kom fram på andra sidan hade vi kommit till Laimai. Vi åkte förbi Cocoland, ett litet vattenland med waterslide och vattenaktiviteter för stora och små. Vi ville kolla öppettider och priser för vi tänkte åka dit någon dag. På vägen hem stannade vi och åt lunch på Crystal Bay vid Silver Beach. Åååå va fint. Johan fick så fina bilder med sin telefon. Riktiga vykortsbilder. Lunchen blev pizza för Johan och Clubsandwish med strips för Mio och mig. Mio var faktisk duktig på att vänta på maten idag. Annars brukar han vara lite otålig men idag gick det faktiskt jättebra. Riktigt god mat var det. Vi intar nog denna strand med barnen imorgon efter skolan. Runt 12.15 åkte vi hemåt och Johan släppte av mig och Mio innan han åkte för att hämta barnen. När de kom tillbaka fick de äta lite bananer och dricka juice. Därefter hade vi bestämt att Johan skulle ta med sig Novalie och Everest till Crododile farm för att kolla på krokodil och ormshow. De åkte 13.45 och var tillbaka drygt 2 timmar senare. Mio och jag badade i poolen under tiden, men vi gick hem precis hem när de kom tillbaka. Barnen var så exalterade när de kom hem. De hade fått klappa både krododiler och ormar. De fick även ha en orm runt halsen och så hade de fått glass och choklad och så hade krokodilen gjort så och så och så och ormarna så och så...... ojojoj. De pratade i munnen på varann och var så upp i varv... När de lugnat ner sig lite gick vi tillbaka till poolen. Frukttanten kom precis så jag köpte med mig lite ananas och vattenmelon. Barnen badade och deras kompis IQ badade också idag. Novalie har fått nytändning på att snorkla och låg och plaskade i en timme med snorkeln och cyklopen. Hon ville inte ens gå hem när vi skulle gå hem. Men det gjorde vi ändå 17.30 för då höll Everest på att somna. Johan tog med sig Mio till 7eleven när vi kom hem. Han skulle köpa Chang och jag gjorde fride rice witch chicken med Novalie och Everest. När de kom tillbaka åt vi och Johan hade även köpt med sig en matlåda för 25 bath (7sek) från affären. Den var det drag i vill jag lova. En tugga kunde jag ta innan det brann i munnen. Inget för barnen att smaka. Efter maten somnade barnen ovaggade. Många intryck idag. Johan och jag kollade Fox News under kvällen. Farmor ringde. Hon hade det bra i Bangkok och var med hotellet som ligger i MBK. Jag ringde även mormor och morfar och Johan ringde Johanna, Micke och Ingela.               

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se