Direktlänk till inlägg 8 februari 2017

Dag 57. Crystal Bay

Av Sollander - 8 februari 2017 17:00

6.15 kom lillskiten småtassandes med full blöja. Efter ett blöjbyte på Mio funderade jag skarpt på att gå och lägga mig igen, men då var det en annan liten filur vid namn Novalie som intagit min del av sängen, så jag struntade i det och gick upp istället:) Efter frukost och skjuts till pennskolan så åkte Johan till Central Festival och fixade dator och telefonuppdateringar. Han blev kvar där hela förmiddagen. Jag och Mio åkte till BigBudda för att köpa en t-shirt som jag har kollat på länge. Mio fick en traktor av tjejen som hade butiken. Efter det åkte vi till tesco express och handlade lite. Det blev lite tungt men vi fixade moppefärden hem. När vi lastat av sakerna hemma åkte vi vidare till min favoritaffär som jag kallar för 20 bathsbutiken. Där allt kostar 20 bath (5 sek) st. När jag åkte därifrån hade jag köpt 22 saker och på vägen hem funderade jag på vad det egentligen var jag hade köpt och kom fram till att det egentligen till största delen bara var onödigt krafs.... men men det var skoj att handla det och det kommer nog till nytta i alla fall:) På vägen hem köpte jag hamburgare till Mio och mig som vi åt innan de andra två barnen och Johan kom hem. Vi var hemma en liten stund sen tog  vi mopparna och åkte till Christal Bay. Den stranden som Johan och jag var på igår. Den är så mysig och fin. Men det är otroligt va posebilder folk tar på varann. Det är så roligt att se detta på håll för det ser så roligt ut. Sen så såg jag ett par som skulle stajla och spela beachvolley på stranden. I badkläder som var mindre än Mios;) Det roliga var att efter några bollar så faller killen pladask på mage rätt ner i vattnet. Sen var det färdigspelat. Killen gick iväg direkt ut i havet och gömde sig och tjejen kastade upp bollen på land och gick ut och badade åt ett annat håll.... Jag hjälpte barnen att bygga en väg på stranden. Johan gick iväg och köpte chickennuggets som vi delade på allihopa. Runt 17.30 åkte vi hem. Vi stannade till på Macro för att köpa kyckling för ikväll skulle vi grilla. När vi kom hem blev det dusch för barnen. Jag gjorde i ordning ris och tillbehör och Johan ordnade kycklingen. Det blev en mysig kväll ute. Everest och Mio somnade bums efter maten och Novalie pratade med mormor och morfar innan hon somnade också.               


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se