Direktlänk till inlägg 20 februari 2017

Dag 69 Gopro-kamera

Av Sollander - 20 februari 2017 18:15

Det blev en lång morgon då barnen vaknade lite tidigare än vanligt. Efter frukost ritade Novalie en teckning till föreståndaren för pennskolan. Därefter blev det utelek. De har fått dille på att leka med vattenslangen på gården och så blev det även i morse. En av Everest favoritlekar är även att kasta kokosnötter i en stor plastkruka som står på gården, vilken han också gjorde idag. Det blev dock mindre roligt när krukan välte och X-antal sniglar ramlade ut... Mio fick även vara med i vattenleken. Helt plötsligt satt han i en utav våra 2 uppblåsbara båtar som var fyllda med vatten och skor. Han tyckte att det var jätteroligt. Så det kan bli när storasyksonen leker med lillebror. Omkring kl 10 gick jag och barnen ner till poolen. Johan fick tyvärr tillbringa förmiddagen i sängen med ett extremt tryck för ögonen och pannan. Eftersom Mio sov i vagnen kunde jag passa på att träna lite simning med Novalie. Idag var hon dock lite för upp i varv för att kunna koncentrera sig. Men tillslut gick det bra. Runt 13 gick vi hem och kollade så att Johan levde:) Det blev nudelsoppor till lunch. Efter maten kom grannpojken och lekte med barnen. Runt 15 gick vi ner till lekparken och sedan till poolen igen för ett eftermiddags/kvällsdopp. Johan som kände sig lite bättre på eftermiddagen åkte in till central festival för att köpa en gopro-kamera, som han funderat länge på att köpa. När han kom tillbaka kom han och badade med oss. Det var en mycket varm och solig dag. Vi var kvar vid poolen till 18.30 Därefter gick vi hem och åt minipizzor på hamburgebröd. Barnen var jättegoa under kvällen. Everest lyckades göra en skattkarta av toapappret innan han gick och la sig. Han stod på toaletten och såg lite fundersam ut. Johan och jag var uppe till 02.30 innan vi la oss.       

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se