Direktlänk till inlägg 2 mars 2017

Dag 79 Tandläkarbesök nr 2.

Av Sollander - 2 mars 2017 17:15

Eftersom Mio varit vaken och inte velat somna om i natt så tog han sovmorgon till 8 idag vilket var skönt för oss alla. Everest vaknade strax därefter men Novalie fick jag väcka för att vi skulle hinna till dagis kl 10:). Så typiskt bara för att vi ska iväg så ska de ta sovmorgon. Strax efter kl 10 gick jag iväg med alla tre barnen i dubbelvagnen till dagiset brevid oss. Som vanligt skrek Mio som en stucken gris när jag lämnade honom, men de andra två gick bra att lämna. När jag kom hem igen blev det undanplockning och lite annat pyssel innan Johan och jag åkte till Tesco Lotus för att köpa nya pipmuggar till hemresan och sen vidare till 20 Bathsaffären för ett ytterligare inköp av blomtofsar. Vi köpte även 2 ägg med en dinusarie i och färger så att man kan måla dinusarien. Bra kvällspyssel till barnen tänkte vi. Därefter åkte vi till samma restaurang som igår för att äta innan jag skulle inta tandläkarstolen igen. Kl. 14.30 hade jag tid och kom in efter 10 minuter. Ett skynke för huvudet och sen var det bara att blunda och vänta. Jag hade mina hörlurar på mig, vilket var bra för att få bort ljudet av borren. Johan var snäll och var med mig hela tiden. Det gick bra. Efter 1 timme var hon klar med allting. Kostade i svenska pengar 3100 kr för allt. Som hittat. Inga roliga pengar men mycket billigare än hemma. Tandläkaren i Sverige har gnällt över mina tandhalsar åtminstonde de 10 senaste åren och när jag har frågat vad man gör åt det så har de bara svarat att det inte är något att göra åt om det inte blir värre..... Här var de fixade på en timme utan problem. Efter tandläkarbesöket åkte vi för att hämta barnen. Det hade gått jättebra och föreståndaren var så glad för att barnen tyckte om hennes mat. De andra barnen på dagiset var inte jätteförtjusta i maten, men alla våra tre åt dubbla portioner. Everest hade blivit kompis med några thailändska tjejer på dagiset som han gladeligen pussade hejdå till när vi gick:) Väl hemma svidade vi om till badkläder för ett kvällsdopp i poolen. Alla tre barnen var badsugna. Vi var kvar till 17.30 innan vi gick hem för att laga middag. Efter maten fick Mio prova sin nya tigerdräkt som vi hittade på Tesco Lotus. Lite lten var den men han blev så söt. När Mio somnat fick Everest och Novalie måla dinusarier, vilket de tyckte var jätteroligt:) så det var ett uppskattat kvällspyssel för 5 kronor st. Efter målningen var barnen så uppspelta och röjde gärnet en timme innan de somnade. Johan och jag kollade på en film på netflix innan vi också somnade.            

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards