Direktlänk till inlägg 12 mars 2017

Dag 89 Hemresa

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flygplatsen var kl. 05.20 Vi fixade taxfreekvittona på de saker som vi handlat. Man går till ett ställe utanför säkerhetskontrollen för att få ett kort med summan som man ska få tillbaka. När man är innanför säkerhetskontrollen löser man in kortet mot kontanter. Allt flöt på bra. Vi checkade in, köpte varsin frukostmacka för att få någonting i magen och vakna till lite och gick sen genom säkerhetskontrollen in till Taxfreen. Där inne fick vi gå en bra bit för att hämta ut taxfreepengarna. Därefter handlade vi Samsong och de stående orkideerna till mormor. När vi gjort allting därinne var det dags att gå till gaten och därefter borda. Flygresan gick bra. Mio var knölig vid starten. Jag tror att det både var att han inte ville sitta fastspänd och att det gjorde ont i öronen. Det gick bra så fort starten var avklarad. Maten var bra. Barnen gillade den. Närmare landning fick vi ett mindre mål med en pirog och en muffins. Everest var lite ivrig så han tryckte i sig muffinsen med papper och allt:) När vi var på väg ner för landning blev Mio knölig igen. Personalen tog då hand om honom och gav honom en hel mugg full med kladdkaka. Jisses vad han åt. De ville ta kort på honom också. Han blev så ompysslad och tyckte att han var så söt. Han klarade landningen bättre på så sätt:) När vi mellanlandat i Doha blev det ett par timmar väntan. Barnen fick springa av sig lite vilket var behövligt. Efter att vi bordat och planet lyft mot Stockholm så sommade Mio och sov tre timmar. Det var nog sockerchocken efter alla de bakelsebitar som han fick på förra resan. Även maten på denna resa var bra. Barnen älskade chokladbakelsen som var till efterrrätt. Sen var de uppspidade igen. På det sista planet var det i stortsätt bara svenskar med. Det var jättetrevlig stämning runt där vi satt. Alla pratade med alla och var glada. Kl 18.45 svensk tid landade vi i Stockholm.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Av Sollander - 8 mars 2017 04:15

   Idag var det sista dagen på Samui. Sorgligt men sant. Det har varit en fantastisk och oförglömlig tid här. Vi ångrar inte en sekund att vi gjorde den här resan. Innan barnen kom upp så sopade jag av altanen och städade ena toaletten. Efter fruko...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards