Direktlänk till inlägg 8 mars 2017

Dag 85 Hejdå IQ

Av Sollander - 8 mars 2017 04:15


 Idag var det sista dagen på Samui. Sorgligt men sant. Det har varit en fantastisk och oförglömlig tid här. Vi ångrar inte en sekund att vi gjorde den här resan. Innan barnen kom upp så sopade jag av altanen och städade ena toaletten. Efter frukost hjälpte barnen mig att ta bort alla stora palmblad på gården. De var jätteduktiga. Johan putsade av fönstren. När vi plockat iordning lite till så gick vi ner för det sista doppet i poolen. Novalie var jätteduktig och simmade hela längden som är 18 meter. Everest lekte med IQ men badade lite senare på eftermiddagen. Mio passade också på att ta sig ett sista dopp. Lunchen intogs vid poolen och fick bli lite blandad kompott av det som vi hade kvar i frysen. När klockan var 16.30 sa vi hejdå till IQ och hela hans familj. Alla tre barnen fick varsin Koh Samui T-shirt och jag och Johan fick en jättefin duk med thailändskt mönster. Vi bytte facebook uppgifter. Det var med vemod vi gick hem från poolen den dagen.... Klockan 17 kom fransmannen som vi hyrt huset av. Han besiktigade huset och kollade så att ingenting var trasigt och sen gjorde vi upp om vatten och elräkning. Efter att han åkt slängde jag ihop lite kvällsmat medan Johan åkte till flygplatsen för att filma en sista film. Efter att han kommit tillbaka och efter att vi ätit åkte vi iväg till frissan. Novalie och jag skulle göra flätor. Novalie i hela håret och jag två inbakade. 2 timmar tog det för Novalie och hon var jätteduktig på att sitta still. Däremot kröp det lite mer i Mio och Everest, men de var duktiga ändå:) Runt 21, var vi klar och åkte hem igen. Johan åkte iväg till Chaweng för att ta sig en sista deep thaimassage. Barnen somnade innan Johan var tillbaka och jag städade ur, kyl, frys och den andra toaletten. På så vis var det mesta var klart. När Johan kom tillbaka packade han ner det sista i väskorna medan jag sopade och svabbade golvet. Sen var vi klara och gick och la oss. Jag kunde dock inte somna natt. Det var jättesvårt. Det var för mycket minnen som snurrade omkring. Klockan blev 03 innan Johan och jag släckte lampan.  var det sista dagen på Samui. Sorgligt men sant. Det har varit en fantastisk och oförglömlig tid här. Vi ångrar inte en sekund att vi gjorde den här resan. Innan barnen kom upp så sopade jag av altanen och städade ena toaletten. Efter frukost hjälpte barnen mig att ta bort alla stora palmblad på gården. De var jätteduktiga. Johan putsade av fönstren. När vi plockat iordning lite till så gick vi ner för det sista doppet i poolen. Novalie var jätteduktig och simmade hela längden som är 18 meter. Everest lekte med IQ men badade lite senare på eftermiddagen. Mio passade också på att ta sig ett sista dopp. Lunchen intogs vid poolen och fick bli lite blandad kompott av det som vi hade kvar i frysen. När klockan var 16.30 sa vi hejdå till IQ och hela hans familj. Alla tre barnen fick varsin Koh Samui T-shirt och jag och Johan fick en jättefin duk med thailändskt mönster. Vi bytte facebook uppgifter. Det var med vemod vi gick hem från poolen den dagen.... Klockan 17 kom fransmannen som vi hyrt huset av. Han besiktigade huset och kollade så att ingenting var trasigt och sen gjorde vi upp om vatten och elräkning. Efter att han åkt slängde jag ihop lite kvällsmat medan Johan åkte till flygplatsen för att filma en sista film. Efter att han kommit tillbaka och efter att vi ätit åkte vi iväg till frissan. Novalie och jag skulle göra flätor. Novalie i hela håret och jag två inbakade. 2 timmar tog det för Novalie och hon var jätteduktig på att sitta still. Däremot kröp det lite mer i Mio och Everest, men de var duktiga ändå:) Runt 21, var vi klar och åkte hem igen. Johan åkte iväg till Chaweng för att ta sig en sista deep thaimassage. Barnen somnade innan Johan var tillbaka och jag städade ur, kyl, frys och den andra toaletten. På så vis var det mesta var klart. När Johan kom tillbaka packade han ner det sista i väskorna medan jag sopade och svabbade golvet. Sen var vi klara och gick och la oss. Jag kunde dock inte somna natt. Det var jättesvårt. Det var för mycket minnen som snurrade omkring. Klockan blev 03 innan Johan och jag släckte lampan.

     


[Bild]

[Bild]

[Bild]

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards