Direktlänk till inlägg 11 mars 2017

Dag 88 Sea life Ocean World

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00 Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla andra undervattensland vi har sett kan slänga sig i väggen. Här fick vi se hajar av olika de slag, Nemo och Doris fiskar, rockor, maneter och mycket mer därtill. Vi åkte en båt med glasbotten så vi fick se alla fiskar uppifrån. Vi gick genom en glastunnel så vi fick se fiskarna runt oss och underifrån. Otroligt häftigt. Det kändes som om man kunde ta på dem. Vi fick även se dykare som matade hajar och pingviner av olika sorter. Barnen framför allt Mio älskade Pingvinerna. Vi avslutade rundvandringen med en 5D film på 15 minuter om dinusarier. Barnen tyckte att det var jätteroligt. Framförallt Everest. Kl 15.30 var vi klara med allting och hade på även hunnit med att köpa varsin gosepingvin åt Novalie och Everest och en gosenemofisk till Mio. Vi fick även ta kort på en bluescreen så vi fick pingvinbakgrund på kortet. Barnen fick varsin nyckelring och kylskåpsmagnet med korten på. Efter besöket gick vi över till MBK för att äta på McDonalds. Klockan var nästan 17 så det blev lunch och middag i ett. Det blev dessutom fel i beställningen så Mio fick ett vuxenmål istället för ett happy meal men det gick åt det med. Efter McDonaldsbesöket blev det sista shoppingen på MBK. Lite t-shirt. Ett metallflygplan till Johans samling och några tucktuckar i plast till barnen och lite annat. En till kabinväska köpte vi förresten också. Vid 19 tog vi taxi hem och sen började det långa pusslandet för att få ner alla inköp och alla medhavda saker i våra väskor. Klockan 23 åkte Johan och akutköpte en USB-kabel på en lokal nattmarknad. Han hoppade in i en tucktuck utanför hotellet som körde honom till olika platser för att hitta en USB-kabel. Efter 40 minuter kom han hem med en USB-kabel och en rejält trasig tå som han slagit i när han hoppat av tucktucken. Den såg inte trevlig ut. Nu skiter vi i tån sa Johan. Nu har vi en USB-kabel och nu fortsätter vi packa. Johan gick och la sig en timme mellan 03-04 men jag la mig aldrig. Jag skulle ju se finalen på Melodifestivalen och när den var slut var det dags att gå upp.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Av Sollander - 8 mars 2017 04:15

   Idag var det sista dagen på Samui. Sorgligt men sant. Det har varit en fantastisk och oförglömlig tid här. Vi ångrar inte en sekund att vi gjorde den här resan. Innan barnen kom upp så sopade jag av altanen och städade ena toaletten. Efter fruko...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards