Direktlänk till inlägg 5 mars 2017

Dag 82 Sista beöket på stranden

Av Sollander - 5 mars 2017 17:00

Idag blev det frukost runt 8.30 Därefter åkte Johan till Central Festival för att använda deras internet för att föra över bilder. Under tiden gick jag och alla tre barnen till 7eleven för att köpa blöjor till Mio. Det var ett riktigt storpack med 4 st i varje;). När vi kom tillbaka var vi inne och pysslade en stund innan vi efter lunch åkte till Choeng Moon för en eftermiddag på stranden. Det blev 30 minuters massage för oss alla utom Mio. Melonglass för barnen. Dricka, öl, sol, sand och bad. Barnen älskade att kolla på resortens fiskar som de hade i en damm. Helt molnfritt. Fantastiskt väder. Runt 16.30 åkte vi hem och tog direkt ett dopp i poolen. Novalie började simma och dyka som en galning. Everest och Mio var också jättegoa och hur glada och badsugna som hellst. Vi badade fram till 17.45 Därefter åkte Johan till Makro för att köpa köttfärs och hamburgebröd. Ikväll blev det nämligen sista grillningen. Hemmagjorda hamburgare. Efter maten fortsatte vi sitta ute. Vi hann med att ringa släkt och vänner. Hemångesten börjar smyga sig på. En vecka kvar nu varav tre hela dagar på Samui. Det ska bli roligt att komma hem. Träffa alla, få sova i en säng som inte liknas med barnens studsmatta, kunna laga mat på fler än en spisplatta samtidigt, men sen kom ångesten när jag tänkte på kylan och bylsa på 3 morgontrötta barn ytterkläder innan de ska till dagis....         

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards