Direktlänk till inlägg 6 mars 2017

Dag 83 Johan på djungeltur med barnen

Av Sollander - 6 mars 2017 17:00

Efter frukosten idag så tog Johan med sig Novalie och Everest på djungelfärd. De åkte genvägen över bergen till Laimai. Vägen som Johan och jag åkt tidigare under resan när barnen varit på Pennskolan. Mio och jag valde att inte åka med eftersom den vägen är ganska brant. Vi åkte till BigC och köpte blöjor och lite annat istället. Vi var tillbaka samtidigt. Barnen var så uppivarv och ville berätta allt och djungelturen och att de fick äta de oreokakor som de hade med sig högst upp på berget. Johan hade spännt fast Novalie med ett spännband runt sin och hennes mage så att hon inte skulle åka av när det blev för brant. Mycket smart idé, som han tyckte att han skulle ha gjort tidigare under resan också:) Till lunch blev det hemmagjorda clubsandwish. Därefter lite ihopplockning av saker innan vi gick ner till poolen runt kl. 14.30 Everest var inte på badhumör men Novalie och Mio badade som tokar. Novalie kämpade järnet och lyckades ta simmärket "silverpingvinen". Mio badade så mycket att han tillslut gav upp och somnade i mitt knä i poolen. Everest somnade i vagnen men kom igång när han vaknade igen. Vi var kvar till 17.30 sen kom myggorna så då fick vi lov att gå hem och laga middag. Vi satt ute på kvällen. Bäst att passa på. Jag kan inte föreställa mig att vi har 14 grader kallare hemma i Sverge inne i vårt kök än vad vi har här kl 22 på kvällen ute på vår altan. Vi hann med att packa ihop 2 väskor till innan vi la oss. Mio somnade tidigt men de andra två var vakna till nästan midnatt. Kan det vara så att de håller på att ställa om till svensk tidzon? Än så länge är packningen under kontroll. Vi kommer utan problem att få med oss allt härifrån men vi får väl se hur det går i Bangkok;) men jag litar på Johan. Är det någon som kan packa så är det han:)       


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards