Direktlänk till inlägg 7 mars 2017

Dag 84 Säger hejdå till Pennskolan

Av Sollander - 7 mars 2017 02:30

Efter frukosten idag så gjorde jag en playdohlera till barnen för att använda upp lite salt och mjöl som vi annars slänger när vi åker härifrån. Det blev uppskattat framför allt av Everest som älskar att leka med sån deg. Everest satt och tryckte ner hälften av degen i sin uppdruckna drickyoughurtflaska. Hemma hade jag blivit arg på honom eftersom degen blir förstörd om han gör så, men idag så kände jag bara: Gör vad du vill vi ska ändå kastsa degen om två dagar;) Johan fick äta 250 gram köttfärs till frukost för att vi inte ska behöva slänga sådant. Vi ligger lite i ofas med vissa matvaror:) så det blir lite annorlunda måltider de dagar som är kvar. Det gäller ju att välja vad vi ska kasta bort och hinna äta upp;) På förmiddagen åkte vi till Pennskolan för att säga hejdå till personalen och barnen. Novalie och Everest hade ritat varsin teckning som de gav till Ms Sam (föreståndaren för dagiset) När vi var klara där åkte vi vidare till "Guldtoppen" (tempelområdet som ligger på kullen nära flyplatsen). Everest har velat gå upp dit hur länge som hellst så idag gjorde vi det äntligen till hans lycka. Det var riktigt varmt där idag. Runt 32 grader. Det är så vackert däruppe med utsikt över hela ön. När vi ansåg oss klara där åkte vi hem. Åt lite snabblunch och sen gick vi till poolen. Everest somnade på en gång i vagnen men de andra två badade hejvilt. När Everest vaknat gav vi IQ de leksaker som vi packat ihop och inte tar med oss hem. Barnen fick varsin stor krämbulle som tack och Johan och jag en flaska moussearande persikovin. Inte så tokigt faktiskt. Mio somnade i vagnen. När han vaknat var det dags att bada igen. Frukttanten kom och då blev som vanligt barnen jätteglada. Sen var det dags för IQ att bada. Han hade både puffar och badring och simmade och sprattlade som bara den. Mio var lite suspekt mot honom. Dels tror jag han blev lite sotis på att IQ lekte med hans syskon och pappa, men också för att IQ inte är helt olik den vilde grannpojken (som Mio inte gillar). Runt 17.30 gick vi hem för att svida om och sen åka bort till Korean BBQ för att äta deras buffé. Stället där man grillar själv vid bordet. Mycket gott. Efter maten lekte barnen med några thailändska pojkar utanför restaurangen. De hittar kompisar överallt:) När vi var klara vid restaurangen åkte vi vidare ner till Chaweng för att barnen skulle få köpa armband till sina fröknar på dagis. Everest ville även köpa ett armbamd till sin dagiskompis Bella som han tycker mycket om. Vi sa även hejdå till vår optiker innan vi åkte hem. När vi kom hem la sig barnen och Johan och jag packade ihop det mesta av våra saker. Då upptäckte vi att det blev jäkligt fullt..... men med lite omplockning så löste vi det den här gången också.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards