Direktlänk till inlägg 4 mars 2017

Dag 81. Vi hittade en ny viewpoint

Av Sollander - 4 mars 2017 16:00

Idag blev det frukost för barnen i kojan under köksbordet. Struntsamma likabra att de får göra alla tokigheter nu. Vi får styra upp det med rutiner när vi kommer hem:) Efter frukost blev det disco i sovrummet, och lite slötittning på telefonerna. Det var mellanväder ute. Mulet men solen lyste igenom molnen. När klockan var stax efter 11 gick vi till poolen. Novalie hoppade i direkt och sen var hon igång. Mio badade också. Johan tog med sig Everest på en åktur med moppen för att kolla en utkikspunkt som vi blivit rekommenderade. När de kom tillbaka tyckte Johan att vi ska åka dit allihopa i eftermiddag. Det skulle vara väldigt fint att vara där vid solnedgången. Novalie och jag gick hem och gjorde nudlar när det var dags för lunch. Vi tog med oss de tillbaka till poolen. Efter lunchen åkte Johan till 7eleven för att köpa varsin Kitkat-glasstut. Barnen hade blivit lovade det eftersom de var så duktiga igår. Efter glassen badade vi allihopa en stund innan Mio och Everest somnade i vagnen. Idag lärde sig Novalie att dyka från kanten. Runt 16.30 kom Rilli och Christer för att ta sig ett sista dopp i poolen innan de flyger hem till Sverige ikväll. Vi sa hejdå till dem och hoppas att vi ses igen. Därefter åkte vi till utkikspunkten som låg i närheten av flygplatsen.  Det var riktigt fint!!!som att titta på ett vykort. Vi tog en hel del bilder och såg solen gå ner bakom bergen. Runt 18.30 åkte vi hem och fixade mat. Efter maten blev det barnkanalen för barnen. Kl. 21.45 åkte Johan och barnen till flygplatsen för att vinka till Christer och Rillis flygplan som gick kl.22 När de kom tillbaka blev det sänggång för barnen och Melodifestivalen deltävling 2 för Johan och mig innan vi somnade.             


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards