Direktlänk till inlägg 13 mars 2017

Sista inlägget

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00

Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt många minnen som förevigt kommer att finnas kvar. När Johan skjutsar barnen på moppen till Pennskolan och jag och Mio säger hejdå till dem på uppfarten utanför huset. Att se Novalie i den rosa mimmihjälmen och Everest i den svarta batmanhjälmen kommer jag alltid att minnas. Alla tillfällen i poolen när Novalie kämpade med sina simmärken och den lycka hon visade när hon klarat dem. Everest som älskade att leka med IQ och Mio som började älska att leka med bilar är andra oförglömliga minnen som jag har. Den perioden med översvämning vi var med om var en speciell upplevelse vill jag lova. Alla utflycker vi har gjort är inte heller något man glömmer samt dagarna i Bangkok när barnen var underbara trots de långa sträckor de fick gå. Nu återkommer verkligheten igen med jobb, dagis, gympaträningar och annat. Det har sin charm det också men på ett helt annat sätt. Härmed avslutas bloggen om vårt Thailandsäventyr. Tack alla som har följt oss på vägen!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Av Sollander - 8 mars 2017 04:15

   Idag var det sista dagen på Samui. Sorgligt men sant. Det har varit en fantastisk och oförglömlig tid här. Vi ångrar inte en sekund att vi gjorde den här resan. Innan barnen kom upp så sopade jag av altanen och städade ena toaletten. Efter fruko...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards