Direktlänk till inlägg 26 januari 2017

Dag 44 Karaoke och innelek

Av Sollander - 26 januari 2017 15:20

Idag blev det ingen pennskola tyvärr. Det kom några rejäla skurar timmen innan barnen skulle åka så de kom inte iväg för det var för mycket vatten på vägen. Det gjorde inte så mycket får då fick de leka med sina mikrofoner istället. Gud vad de älskar dem. Det blev en inneförmiddag för oss. Strömmen gick till och från men vädret blev bättre och vattnet på vägen rann undan. Everest var bra grinig hela förmiddagen men han somnade och sov i nästan 3 timmar så det var nog anledningen. Trött helt enkelt. Novalie och Johan åkte och köpte en sån där stor grön apelsin som vi köpte i affären igår. Den vi köpte igår var uppskuren men den här skalade vi och skar upp själva. Det var inte lika lätt som att skala en apelsin men man får lön för mödan när man är klar. Det blir riktigt stora och köttiga klyftor. Farmor kom upp runt 12. Hon var inte pigg idag heller. Så hon tillbringade dagen i vår soffa och säng. Johan och jag åkte iväg och handlade på Tesco Lotus och Marco till kvällsmaten som idag skulle bli club sandwich (baguetter med alla möjliga pålägg i). När vi kom hem blev det fika med vaniljbullar. Därefter tog Johan och jag en gemensam joggingtur runt flygplatsen. Farmor var jättesnäll och var barnvakt trots att hon inte var pigg. När vi kom tillbaka gjorde jag i ordning kvällsmaten medan barnen kollade på Artur. Farmor sov hela kvällen med krånglande mage och feber. Hoppas hon är piggare i morgon. När farmor åkte hem runt 20.00 hade Novalie och Mio somnat. Everest åkte med Johan och köpte vatten. När de kom tillbaka kollade vi på "Prästen i paradiset". Imorgon hoppas vi på Pennskola för barnen, en piggare farmor och en stor sol på himlen.       


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards