Direktlänk till inlägg 27 januari 2017

Dag 45 Poolbad och playdoh-lera

Av Sollander - 27 januari 2017 16:32

Hmm. Två av tre önskningar gick i uppfyllelse idag. Barnen kom till pennskolan, solen lyste på himlen men farmor blev inte bättre, tyvärr. Jag passade på att tvätta lite på morgonen och runt 11 gick vi till poolen. Vi träffade en nyanländ svensk familj med 2 döttrar, 6 och 3 år. Farmor parkerade sig på madrassen i poolen och jag och Johan simmade lite medan Mio sov. När Johan hämtade barnen gjorde jag lite lunch till oss. Det fick bli club sandvish på brödet som var kvar från igår. Johan köpte även en stor melon med sig hem som farmor skar upp åt oss. Melonen vägde över 4 kg och vi tryckte i oss halva vid poolen. Snacka om melonfrossa:) Vid klockan 15 gick vi hem. Barnen och jag gjorde en playdoh-deg. Den blev riktigt bra fast man fick använda dubbelt så mycket mjöl jämfört med hemma. Efter att vi lekt en stund med degen gick jag och barnen till Tesco Express för att köpa bubbelvatten till farmor som tillbringat eftermiddagen i vår soffa. Johan sov en stund eftersom han också börjar känna sig risig. Min magade krånglade i 10 dagar. Jag hoppas verkligen att det inte varar lika länge för dem. Johan skulle göra ett försök att åka till stranden med farmor för att hon skulle få se solnedgången. Det sket sig bokstavligen. De hann inte vänta tills solen började gå ner eftersom farmor akut behövde besöka en toalett så de kom hem ganska fort igen.... Kvällen blev lugn med snabbnudlar till kvällsmat för de som var intresserade av att äta..... ;) dvs inte farmor, kraken. Barnen och jag ringde till mormor och morfar innan de tillslut somnade. Johan skjutsade hem farmor till hennes hotell och sen gick han också och la sig. Hoppas att de kryar på sig tills imorgon.     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards