Direktlänk till inlägg 3 februari 2017

Dag 52 farmor till tandläkaren

Av Sollander - 3 februari 2017 18:00

Idag startade vi dagen 6.45 Frukost inne med falurågrut från Sverige:) Johan skjutsade barnen till pennskolan och åkte sen vidare till Khaosan för att möta upp farmor som ville ha frukost. Därefter åkte de förbi Macro för ikväll blir det grillade kycklingspett och hamburgare. Jag och Mio tog en lugn förmiddag med lite bad i poolen och småpyssel hemma. Det såg ut att bli mulet idag men det sprack upp på förmiddagen. När farmor och Johan kom tillbaka hade de köpt med sig dounuts som vi smaskade på. Vi hann med lite mer bad innan det var dags att hämta barnen från skolan. När de kom hem fortsatte vi bada. Johan skjutsade farmor till tandläkaren på eftermiddagen och jag och barnen fortsatte bada. När farmor var tillbaka från tandläkaren inväntade vi frukttanten för lite ananas inköp. Så fort hon kommer på vår gata så springer barnen ut till henne:) När vi badat klart åkte jag och Johan till 7eleven för lite inköp av alkoholhaltigadrycker, medan farmor var med barnen. Det är ju ändå fredag:) Kvällen bjöd på hemmagrillade hamburgare och kycklingspett. Johan hade fått tips på en thailändsk marinad av ett par här på gatan. De blev goda men lite torra. Så med lite mer marinad så blir de riktigt goda. Farmor fick sova kvar hos oss inatt eftersom hon somnade i soffan på altanen senare på kvällen. Johan och jag höll dock igång till 02.30:)  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards