Direktlänk till inlägg 6 februari 2017

Dag 55 TopGun

Av Sollander - 6 februari 2017 16:30

Klockan 6.19 så var ögonen öppna på mig, Mio och Johan. Det blev frukost och sen skjuts till pennskolan. Johan åkte förbi Island Safari för att kolla vilka tider det är elefant och apshower så vi vet om vi åker dit någon dag. Jag och Mio doppade oss i poolen under tiden. Vi gick hem när Johan kom tillbaka men gick tillbaka till poolen efter att varit hemma en stund. Mio gick hela vägen ner till poolen själv, ett varv runt poolen och mer därtill. Han fick beröm från det tyska paret som är vid poolen varje dag. De har ju sett honom i stort sätt varje dag sedan vi kom och då kunde han ju inte gå alls:) Mio var dock inte badsugen för efter att ha spatserat omkring en stund så la han sig under parasollet och somnade. Johan åkte över till farmor och hjälpte henne att få över sina väskor till oss. Hon checkade ut från sitt hotell för sista natten bor hon hos oss. När de var klara kom de ner och badade med Mio och mig. Johan åkte iväg till Tesco Lotus för att köpa en ny axelväska som han tittat bra länge på. En svart swissgear väska fick det bli. Därefter åkte han och hämtade barnen på Pennskolan. På vägen hem köpte de bananer eftersom farmor ville prova de små bananerna innan hon åker hem. Jag ordnade även nudelsoppa åt oss till lunch som vi åt vid poolen när barnen och Johan kom tillbaka. Efter maten hoppade barnen i poolen. Everest somnade runt 16.00 Då passade Johan och Novalie på att åka till BigC för att köpa en uppblåsbar boxningskudde till Everest som farmor ska få ta med sig hem till Sverige. Under tiden skulle jag klippa Everest naglar medan han sov. Jag han med tånaglarna och fingrarna på ena handen sen lyckades jag klippa honom i fingret så att han blev jätteledsen. Ååååå jag tyckte så synd om honom. Det blödde som tusan även om det inte var så djupt. Krake. Han som var så duktig och låg still. Vi gick hem från polen tid 17.30 när Johan och Novalie kom tillbaka. Då gjorde vi oss i ordning för att åka till flygplatsen och ta kort med pilotbrillorna på moppen med flygen i bakgrunden. Lite TopGun över det hela:) Jag åkte förbi TescoExpress på vägen hem och köpte mjölk och vatten. På vägen dit åkte jag förbi en grilltant med läderhud. För de som tycker att jag kan ta i varma saker så skulle ni ha sett henne. Kolbitarna låg lite fel så så då flyttade hon de med fingrarna. Jag var tvungen att stanna moppen för att kolla att det verkligen stämde och det gjorde det. Gud i himmelen!! Hon blåste inte ens på fingrarna efteråt. När jag kom hem började jag med kvällsmaten. Det blev stuvade mackaroner och köttbullar efter ett önskemål från Johan:) Det blev riktigt gott:) Efter att barnen somnat hjälpte vi farmor att packa ner alla saker i hennes väskor. Hon ska få ta hem några saker åt oss. Det blev en ganska tidig sänggång eftersom farmor skulle åka taxi till flyplatsen runt 7.30 imorgon.       

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards