Direktlänk till inlägg 11 februari 2017

Dag 60. Barn, studsbollar i glasögonbutik = no problem i Thailand

Av Sollander - 11 februari 2017 14:30

Idag blev det sovmorgon. Jisses enda till 7.15 Sen gick Everest och Mio upp och då vågade jag inte ligga kvar i sängen utan jag ville hålla lite koll på dem. 8.30 blev det frukost ute. Sen lekte barnen med grannpojken hela förmiddagen. Det är intensivt att leka med honom. Det går i ett. Everest sa efter ett tag: I'm sleeping now och så la han sig på soffan och vilade. Men pojken fortsatte röja:) Mio är rädd för honon. Pojken vill bara väl och vill ta hand om Mio men det blir bara tokigt och Mio blir alltid ledsen. När pojken gått hem blev det lunch. Nudelsoppor som omväxling;) Det är så lätt att ta till och barnen älskar det. Efter maten fick barnen varsinn vindsnurra med godis i som de lekte med. Runt 15 tog Johan med sig Novalie och Everest på moppen till Chaweng och kollade glasögon och köpte en hårddisk som vi ska lägga över alla bilder på. Johan berättade att hos optikern som de var på så lekte barnen med personalens barn. Barnet bjöd de på massor av choklad och de lekte med studsbollar. Johan kände att det var kanske inte det det mest optimala att ge barn studsbollar i en butik full med glasögon. Men personalen sa att det var "No problem"  som de säger om allting. Mio och jag åkte till Tesco Express och till 20 bathsaffären. Kag köpte 2 st plastbilar för 20 bath (5 sek) st. Mio hann även med en tupplur innan de andra kom tillbaka. Kvällsmaten blev risnudlar blandat med köttfärs och grönsaker samt stekt ägg. Det gick hem hos övriga familjen. Efter maten blev det lite lek innan Mio somnade. Everest och Novalie fick lite mer godis innan de också somnade. Jag och Johan kollade på filmen "Deepwater Horrison" som Johan köpt till mig på itunes. Den var jättebra. Det var skönt att se en riktig film efter att ha kollat på fox news senaste tiden. Efter filmen hann vi med att ringa till farmor och mormor och morfar innan det var dags att sova.       


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards