Direktlänk till inlägg 15 februari 2017

Dag 64 Novalie lär sig snorkla utan puffar

Av Sollander - 15 februari 2017 15:11

Idag gick jag upp 6.45 efter att Everest väckt mig. Barnen sov dock vidare. Så jag han pyssla med frukost i lugn och ro utan att det behövde se ut som ett bombnedslag när jag var klar. Vi åt frukost runt 8.15 Märktes att barnen sovit länge för alla tre var på ett strålande humör vilket var jätteroligt. När Johan skjutsade barnen till pennskolan gick jag och Mio till 7eleven och köpte surakarameller som jag och barnen älskar. När vi kom tillbaka gjorde vi oss iordning och åkte alla tre på samma moppe till 2 st leksaksaffärer. Johan ville så gärna köpa en riktig bil i metall till Mio. En gul lamborghini fick det bli. Mio älskade den. Sen åkte vi förbi Studio 7 för att kolla om de har ipods. De hade inga hemma så vi får kolla när vi kommer till Bangkok. Efter det åkte vi till skräddaren så Johan kunde ta mått för sin kostym och skjortor. En svart kostym och 3 skjortor i färgerna vit, svart och mörkblå fick det bli. Nästa provning är på fredag. Vi hann med ett besök på McDonalds också innan det var dags för Johan att skjutsa hem mig och hämta barnen på Pennskolan. När de kom tillbaka hade Mio och jag tagit oss till poolen, så dit kom de andra också. Everest och Mio somnade ganska snabbt i vagnen men Novalie kämpade och kämpade och kämpade med sin simning. Nu kan hon simma under vattnet med cyklop och snorkel utan problem och med huvudet ovanför vattnet kommer hon också att kunna inom de närmsta dagarna som hon kämpar. Vi ringde mormor och morfar vid poolen och berättade vad hon lärt sig. Vi smaskade även på oreokakor och drack cola. När frukttanten kom förbi blev det frukt för fulla muggar. Everest kom igång med att leka och bada efter två timmar när han sovit, fikat och vaknat till. Vi pratade med det svenska paret inman vi gick hem. De åker till Sverige en vecka innan oss. Vi gick hem från poolen kl 17.30 efter att ha varit där i 4,5 timmar. Det blev en utesittar kväll. Vi pratade med Pepe samt farmor och farfar. Middagen blev en variant på köttfärssås kryddad med tacokrydda och ris. Faktiskt ganska gott om jag får säga det själv. Barnen somnade skapligt och Johan och jag satt ute tills det var dags att krypa till kojs i vår studsmatta till säng.            

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards