Direktlänk till inlägg 16 februari 2017

Dag 65 Inköp av modellplan = Lycklig Johan

Av Sollander - 16 februari 2017 17:15

Hmm när vaknade lillskiten idag? Jo först klockan 05 fast då la vi oss igen och sen klockan 6.30 Då gick vi upp. Det blev frukost 7.30 för barnen och mig och 8.30 för Johan. Jag och Mio följde med och lämnade barnen på pennskolan idag för vi åkte direkt till Tesco Lotus för inköp sv foppatofflor till Johan och mormor samt en t-shirt till Johan och lite annat. När vi var klara i butiken stötte vi på en svensk familj som vi pratade med i 20 minuter. De skulle vara här i 2 månader och hade själva undervisning för sin son under den perioden. De kom från Kungsör. Därefter åkte vi till Central festival för att köpa ett minneskost till en goprocamera som vi tänkt använda imorgon då Johan och jag ska köra fyrhjulning i djulgeln:) Johan köpte även 2 modellplan som han tittat länge på. Ögonen lyste på honom i affären, som ett barn på julafton. Efter det åkte jag förbi 20 bathsaffären och köpte lim, trosor till Novalie och nappflaskpipar medan Johan hämtade barnen på pennskolan. När vi kom hem åt vi nudelsoppa och knäckebröd med ost. Därefter blev det en eftermiddag vid poolen. Novalie som är lite förkyld var lite seg i starten innan hon började med simträningen men tillslut hade hon rätt humör och kämparglöd i alla fall. Mio och Everest sov i vagnen. När de vaknat blev det fruktstund eftersom frukttanten varit förbi. Därefter lekte barnen med IQ i lekparken som ligger precis nedanför backen. Runt 17.30 gick vi hem. Jag pinnade iväg till Tesco express för att handla lite. Innan det blev kvällsmat. Idag blev det varma mackor. Efter maten tittade vi på Djungelboken och pysslade lite. Novalie börjar gilla att leka skola. Innan 21 sov hela familen utom jag. Jag packade lite väskor inför morgondagen och tog rätt på tvätten innan det var sängdags för mig med.           

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards