Direktlänk till inlägg 21 februari 2017

Dag 70 Sol och pool

Av Sollander - 21 februari 2017 15:45

Efter frukosten idag så skulle Novalie leka att det var julaftonsmorgon så hon gick och drog för alla gardiner och tog fram kuddar och satt på barnprogram på tv:n. Sen så skulle vi sitta och vänta på tomten som inte kom;) Everest och Mio tröttnade ganska snabbt på att vänta så de sprang runt och störde Novalie istället. Efter en stund gick de ut och började leka med vattenslangen. Det slutade som vanligt med att Mio blev genomblöt, men han har lika lycklig för det. Runt kl 11 gick jag och barnen till poolen medan Johan åkte och fixade några ärenden. Mio och Everest var trötta och hängde i vagnen under förmiddagen. Novalie och jag tränade på att simma lite. Vi hann med lite förmiddagsfika vid poolen innan Johan kom tillbaka. Runt 13.30 åkte Johan iväg och fixade lunch. Idag blev det frysta matlådor med pasta carbonara från Tesco Express. Helt okej faktiskt. Efter lunchen kom grannpojken över och våldgästade. Mio blir livrädd som vanligt. Pojken ska alltid bära Mio och det slutar alltid med att Mio ramlar...Mormor, Morfar och Patrik ringde när vi var hemma och barnen blev jätteglada över att få prata med Patrik. Runt 15.30 gick vi ner en stund till poolen igen. Barnen är alltid mer igång och vill bada på kvällen, speciellt Mio. När de badat klart gjorde Novalie ett försök att leka med den sura tjejen som var vid poolen häromdagen. Hon bor lite längre ner på gatan, men det var ingen idé. Hon var lika sur idag också. Man brukar ju säga att någon är sur som ättika men den här tjejen är lika sur som en hel perstorpsfabrik;) Därefter sprang barnen iväg till lekparken. De gillar den lekparken. Det finns en klätterställning och några gungor. Precis lagom. Vi gick hem och lagade middag när det började skymma runt 18.30 Jag lagade ris och köttfärs i oystersås. Johans nya favorit. Efter maten åkte Johan till Chaweng för att prova sin kostym. Den blir jättefin. En turkos slips får han på köpet också. När han kom tillbaka hade barnen somnat. Då passade jag på att åka till 7eleven och tescoexpress får att handla lite. Vi satt uppe till ca 01 och när jag skulle gå och lägga mig så hörde vi ett högt läte. Vad var det där? sa jag. Det är en geckoödla sa Johan. Men va f-n sa jag. Är den inne eller ute. Jag har ju liksom ingen lust att lägga mig om det är en ödla som springer omkring här inne på två ben. Ajaa den är nog ute sa Johan. Vi får hoppas på det sa jag och kröp till kojs;)      

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards