Direktlänk till inlägg 22 februari 2017

Dag 71 Bokning av flygresa till Bangkok

Av Sollander - 22 februari 2017 15:30

Idag åt vi frukost runt 8. Därefter ritade barnen och jag pennskolans staket på en ölback i kartong. Det gäller att ha fantasi:) Runt 10 gick jag och barnen till poolen. Det låg en rosa flytkorv vid poolen och gud vad barnen var osams om den. Både Everest och Novalie skulle naturligtvis ha den och simma med men jag kan lova att om vi skulle köpa varsinn likadan till dem så skulle det inte vara ett dugg intressant;) Under tiden vi var vid poolen så tog Johan en runda runt flygplatsen med goprocameran på moppen. Därefter åkte han även till Makro för att köpa kött. När han kom tillbaka gick vi hem från poolen och fixade lunch. Nudelsoppa blev det idag. Barnen älskar det. Efter maten kom grannpojken över och då var det dax igen för lek och kaos;) men vad tyst det blev när de alla gick över till hans gård.....Då sa Johan till mig: Passa på nu och andas och njut av tystnaden;) Jag skulle lägga köttet i marinad i de nya plastpåsarna som jag köpte i affären häromdagen. Det gick sådär. Påsarna hade ju för sjutton blomdoft och det kände jag inte för att lägga köttet i. Så vi fick ta en av våra andra påsar istället. Det gick bra det med. Men det har något nytt med parfymerade påsar. Det har jag aldrig sätt förrut. Strax efter 15 tog vi mopparna ner till vår strand. Mio och Everest ägde sanden direkt. Pinnar och våra medhavda spadar och bilar lekte de med. Vi åkte hem runt 17. Ikväll blev det grilltajm. Vi åt varsin dounut när vi kom tillbaka så barnen skulle hålla sig vakna innan maten han bli klar. Oxfilé, strips och bearnesesås blev det. Köttet blev så gott. Barnen älskade det. Johan hade köpt 650 gram kött och nästan allt gick åt. Mio somnade innan maten var klar så när vi ätit klart väckte Novalie honom så att han också fick äta. Everest och Novalie turades om att mata honom och de var så söta alla tre. Efter maten somnade Mio om och de andra två lekte med grannpojken som stod på andra sidan vår grind. Därefter somnade de också. Johan och jag tittade på Ägd med Fredrik Lindström och Henrik Shyffert på SVT play innan vi la oss. Vi bokade även resa till Bangkok. På morgonen den 9 mars lämnar vi KohSamui (för den här gången).         


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards