Direktlänk till inlägg 24 februari 2017

Dag 73. 32 grader i poolen:)

Av Sollander - 24 februari 2017 17:18

Idag hade jag sovmorgon till 7.50, sen hörde jag att Mio och Everest var uppe så då tassade jag upp. De satt i vardagsrummet och lekte med bilar. Så söta. Det blev frukost 8.30 och därefter vattenlekar med vattenslangen. Novalie tog hand om Mio och svepte in honom i badlakan. Omkring kl. 11.00 gick vi till poolen för att bada. Novalie har blivit så duktig på att snorkla och simma. Everest lekte med IQ. Mio somnade i vagnen så idag kunde jag åka till grilltanten föt att köpa lunch. 7 st kycklingspett, 2 fläskköttspett och 2 sticky rice. Det kostade 130 bath (ca 35 kr) för att mätta fem personer:) Efter lunch var det fortsatt bad. Vi var kvar i poolen till kl. 17.30 Är det vad man kallar en heldag vid poolen? Våra svenska vänner Christer och Lilly kom till poolen runt 16.30 därav blev vi kvar en timme till mot vad vi tänkt. Vi mätte vattentemperaturen i poolen. 32 grader visade termometern. Inte undra på att det kändes riktigt varmt i vattnet idag. När vi gick hem lagade jag fride rice med beef och Johan åkte iväg för att köpa ett extra batteri till goprocameran. Ååå jag gjorde det igen. Jag fick en sån jäkla stöt av riskokaren när jag skulle koka ris. Hela högerarmen vibrerade. Riktigt otäckt men jag överlevde i alla fall;) Nu har jag fått en rejäl stöt av vattenkokaren, brödrosten och riskokaren. Känns tryggt att laga mat här... ;) Vi åt middag när Johan kom tillbaka och därefter packade vi ryggsäckarna inför morgondagens resa till KohTao och Nang Yuan. Det blev tidig sänggång för barnen eftersom minibussen till båten kommer och hämtar oss 6.30 imorgon. Tanken var att jag och Johan också skulle lägga oss tidigt men så blev det inte riktigt. Vi satt i alla fall vakna till midnatt.          


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sollander - 13 mars 2017 16:00


Denna resa har varit den mest fantastiska resa jag och Johan har gjort tillsammans. Vi har lärt känna oss och barnen på ett sådant sätt som vi inte gjort tidigare. Barnen har kommit otroligt nära varandra och de har vuxit i sinnen. Det är väldigt mån...

Av Sollander - 12 mars 2017 16:00

Kl 04.30 kom taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Barnen var jätteduktiga. Jag klädde på dem kläderna medan de sov sen väckte jag dem när vi skulle gå och de var jätteduktiga att dra sina väskor trots att de var trötta. När vi kom fram till flyg...

Av Sollander - 11 mars 2017 16:00

Idag åt vi en redig frukost runt kl. 9.00. Vid 10.30 tog vi en TuckTuck till Sea Life i Paragon. Vi kände att vi ville göra en riktigt minnesvärd avlutning på denna resa. Det blev det verkligen. SeaLife oceanworld var riktigt, riktigt häftigt. Alla a...

Av Sollander - 10 mars 2017 16:00

Idag blev det hotelfrukost. Lyxigt värre. Barnen åt så det stod härliga till. Efter frukosten valde vi att bada i den andra utav hotellets pooler. Den är 25 meter lång och Novalie fixade att simma hela längden. Så därmed har hon fixat simmärkena silv...

Av Sollander - 9 mars 2017 18:00

Idag var det uppstigning kl 06. 30. Jag fixade frukost, slängde skräp plockade ihop saker. Barnen vaknade faktiskt av sig själva strax efter 7. Klockan 7.30 kom IQs pappa och körde oss till flygplatsen. Han ville inte ha något betalt för det heller. ...

Presentation

different language?

Fråga oss!

1 besvarad fråga

feed://thailand.jamena.se/rss

Omröstning

Skulle ni göra en sådan här resa om ni hade möjlighet?
 Ja
 Nej
 Vågar inte
 För lite kunskap

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards